Decizia FMF din 19 mai 2015

La şedinţa sa din data de 19 mai 2015, în baza materialelor acumulate referitor la competiţiile disputate sub egida F.M.F., Comitetul de Competiţii al F.M.F.,

D E C I D E:

1.1. Pentru acumularea a 4 (patru) şi mai multe cartonaşe galbene de către jucătorii echipelor de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015», Divizia A (etapa a XXI-a):
1.1.1. A sancţiona Dacia-2 Buiucani cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).
1.1.2. A sancţiona CF Gagauziya cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă şi nu se supune nici unei căi de atac.

1.2. Pentru comportament nesportiv manifestat de jucătorii de fotbal în timpul meciurilor «Campionatului Republicii Moldova la Fotbal, ediţia 2014-2015», Divizia Naţională (etapa a XXX-a), Divizia A (etapa a XXI-a), Divizia B Nord (etapa a XX-a), Divizia B Centru (etapa a XVII-a), Divizia B Sud (etapa a XVII-a):
1.2.1. A-l suspenda pe Boghiu Maxim (jucător FC Academia) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona FC Academia cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).Â
1.2.2. A-l suspenda pe Bamba Neblesseny Yacouba (jucător FC Saxan) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona FC Saxan cu amendă în mărime de 400 (patru sute) lei (MDL).
1.2.3. A-l suspenda pe Metoua Marcel (jucător FC Sheriff) pentru 2 (două) etape de campionat (lovirea intenţionată a adversarului cu mîna după oprirea jocului). A sancţiona FC Sheriff cu amendă în mărime de 1000 (una mie) lei (MDL).
1.2.4. A-l suspenda pe Şchiopu Cornel (jucător Dacia-2 Buiucani) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona Dacia-2 Buiucani cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).
1.2.5. A-l suspenda pe Lungu Vitalie (jucător CF Gagauziya) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona CF Gagauziya cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).
1.2.6. A-l suspenda pe Slivca Vladislav (jucător CS Petrocub) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona CS Petrocub cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).
1.2.7. A-l suspenda pe Cocieru Andrei (jucător CF Rîşcani) pentru 2 (două) etape de campionat (lovirea intenţionată a adversarului cu piciorul în timpul jocului). A sancţiona CF Rîşcani cu amendă în mărime de 200 (două sute) lei (MDL).
1.2.8. A-l suspenda pe Nicolaev Andrei (jucător CS Anina) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona CS Anina cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).
1.2.9. A-l suspenda pe Şuric Valeri (jucător FC Maiak) pentru 1 (una) etapă de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului). A sancţiona FC Maiak cu amendă în mărime de 100 (una sută) lei (MDL).

Prezenta decizie este definitivă şi irevocabilă şi nu se supune nici unei căi de atac.

1.2.10. A-l suspenda pe Dodiţa Dumitru (jucător CF Rîşcani) pentru 5 (cinci) etape de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului/nerespectarea obligaţiei privind părăsirea terenului de joc după eliminare/comportament ofensator în adresa arbitrilor meciului). A sancţiona CF Rîşcani cu amendă în mărime de 300 (trei sute) lei (MDL).

Decizia poate fi atacată la Comitetul de Apel al F.M.F. în termen de 7 (şapte) zile.

1.2.11. A-l suspenda pe Golea Andrian (jucător FC Slobozia Mare) pentru 4 (patru) etape de campionat (acumularea a două cartonaşe galbene în timpul jocului/comportament ofensator în adresa arbitrului meciului). A sancţiona FC Slobozia Mare cu amendă în mărime de 300 (trei sute) lei (MDL).

Decizia poate fi atacată la Comitetul de Apel al F.M.F. în termen de 7 (şapte) zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *